Grohe Essence pro.

Med GROHE Essence Professional ettgrepsbatteri får du profesjonell kraft, presisjon og ytelse på kjøkkenet.

Den høye tuten har smarte funksjoner og innovativ design som sørger for at alle oppgavene på kjøkkenet går som en lek, fra å fylle kjeler til å skylle grønnsaker og vaske opp når du er ferdig. Takket være Easy Installation System monteres den enkelt i kjøkkenøyen eller under veggmonterte skap, perfekt uansett hvordan kjøkkenet ditt er utformet.

Kranen kan svinges 360 grader for maksimal fleksibilitet, og det uttrekkbare dusjhodet har to strålemønster ± tradisjonell stråle og en kraftig jetstråle. Nå kan du enkelt utføre alle oppgavene på kjøkkenet. Den gjør det også enkelt å komme til hvis du har dobbelt vask. Når du er ferdig, sørger GROHE EasyDock M-systemet for at den magnetiske hånddusjen enkelt trekkes tilbake på plass.

Dette er det perfekte valget for moderne kjøkken og kjøkken med industriell stil takket være sin dramatiske stil og sine mange detaljer, som at slangen er tilgjengelig i en rekke finisher ± matt marmor, matt mørk brun og matt mørk grå. Dette monoblokk-batteriet har SilkMove-teknologi som gjør det enkelt å justere vannmengde og temperatur.

Rengjøringen går også som en drøm. Den har GROHFlexx silikonslange og SpeedClean silikondyser som gjør det enkelt å fjerne eventuelt kalkbelegg. Du trenger bare å dra fingeren over dem. Når den i tillegg har matt GROHE SuperSteel-finish, får du en profesjonell kran som tåler alle oppgaver på kjøkkenet. etthullsmontasje GROHE StarLight-overflate GROHE SilkMove 28 mm keramisk patron flytbegrenser med integrert temperaturbegrenser profesjonell spray med fleksibel, hygienisk GROHEFlexx kjøkken Santoprene slange omstiller: laminar spray / SpeedClean jet-dusj automatisk tilbakestilling til laminar spray metall dusjtut GROHE Easydock M integrert magnet for sømløs dokking av spray-hodet svingbart tut svingradius 90 med tilbakeslagsventil fleksible tilkoblingsslanger hurtig-montasje-system.

Veil. pris kr. 9 959,-
Nå kun kr. 5 500,-